IULIE 2024

Contactați echipa editorială cu întrebări și comentarii.

Așteptăm cu nerăbdare întrebările și comentariile dumneavoastră!

Echipa noastră de experți în Solitaire și Mahjong așteaptă cu nerăbdare să vă contacteze.

Scris de: Solitairea.com | Actualizat ultima dată: 18 Iunie 2023 | Verificat de: Elizabeth Miller

Solitairea, Ținutul Solitaire: Intră într-o lume plină de jocuri gratuite de Solitaire și Mahjong, concepute magistral pentru a oferi atât relaxare, cât și stimulare mentală. Despre Solitairea.com

Misiunea noastră la Solitairejoaca.com este de a vă oferi cea mai bună experiență de joc. Suntem întotdeauna aici pentru a vă asista dacă aveți nevoie de ajutor sau dacă aveți întrebări.

Echipa noastră dedicată este gata să vă ofere expertiza și asistența de care aveți nevoie pentru a vă maximiza sesiunile de joc. Puteți intra în contact cu noi prin e-mail, telefon sau prin intermediul rețelelor de socializare. Ne străduim să răspundem la toate solicitările cât mai repede posibil, astfel încât să vă puteți întoarce să vă bucurați de jocurile pe care le iubiți.

De asemenea, prezentăm o secțiune cuprinzătoare de întrebări frecvente în majoritatea articolelor noastre, unde puteți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări despre Solitaire și Mahjong gratuit. Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm să vă îmbunătățiți experiența de joc!

Salutări călduroase din partea, Solitairejoaca.com

Contactează-ne

Unde studiem Solitaire și Mahjong

23 Edgware Road London W2 1JL, United Kingdom | +44 7700 900736

ÎNAPOI LA CUPRINS

Cum să contactați Solitairejoaca.com? - Întrebări frecvente

În cât timp pot aștepta un răspuns la solicitarea mea?

Ne propunem să vă răspundem la întrebări în termen de o zi lucrătoare. Majoritatea e-mailurilor primesc răspuns în câteva ore.

Pot să sun la birourile dumneavoastră?

Puteți contacta birourile Solitairejoaca.com direct prin intermediul telefonului nostru fix principal la +44 7700 900736. Dacă aveți extensia persoanei cu care doriți să vorbiți, o puteți introduce direct.

Pot să scriu direct unui anumit editor?

Absolut! Vă încurajăm să contactați direct echipa Solitairejoaca.com pentru orice întrebări specifice legate de jocul dvs. preferat sau dacă aveți comentarii cu privire la articolele noastre.

Unde sunt situate birourile Solitairejoaca.com?

Aici este adresa noastră exactă, dar vă rugăm să vă faceți o programare în avans pentru a fi siguri că vom fi prezenți la fața locului.

  • Solitairea LTD
  • 23 Edgware Road
  • W2 1JL,London
  • +44 7700 900736
  • United Kingdom
  • [email protected]