IUNIE 2024

Ghid Windows și permisiunea de a juca Microsoft Solitaire (2024)

Joacă Klondike cu reguli simple și un gameplay direct

Microsoft Solitaire Collection Caracteristici și puncte forte ale jocului

Scris de: Robert Moore | Actualizat ultima dată: 21 August 2023 | Verificat de: Elizabeth Miller

EXPERT DE ÎNCREDERE EXPERT DE ÎNCREDERE
Cu 30 de ani de experiență, Robert Moore este o autoritate renumită în Solitaire și Mahjong, aprofundând regulile și strategiile avansate ale acestor jocuri clasice. Despre Robert Moore

Varianta Microsoft Solitaire, un joc clasic de calculator cu o istorie de peste 30 de ani, este acum disponibil pe Solitairea. Această versiune îmbunătățită, cunoscută sub numele de Microsoft Solitaire Collection sau MSN Solitaire Collection, include caracteristici suplimentare precum Daily Challenges și Star Club, asigurând ore nesfârșite de divertisment. Colecția cuprinde cinci jocuri sau moduri de joc solitaire foarte populare: Klondike, FreeCell, Spider, Pyramid și TriPeaks.

Jocurile incluse și provocările lor unice

  1. Klondike: Jocul solitaire prin excelență, Microsoft free Klondike oferă opțiunea de a juca prin extragerea a una sau trei cărți deodată. Jucătorii pot alege între sistemul de punctaj Vegas și cel tradițional.

  2. Spider: Microsoft Spider Solitaire, un joc mai provocator, jucat cu 104 cărți (două pachete), este perfect pentru jucătorii care caută o experiență mai lungă și mai solicitantă. Începătorii pot începe cu versiunea cu o singură suită, în timp ce jucătorii mai avansați pot alege între două și patru suite.

  3. Freecell online: Microsoft FreeCell, un joc care se bazează mai mult pe îndemânare decât pe noroc, are toate cărțile vizibile de la început.

  4. TriPeaks: Numit după aspectul său unic al cărților, Microsoft TriPeaks le cere jucătorilor să creeze secvențe de cărți care sunt cu un rang mai sus sau mai jos.

  5. Pyramid: În Microsoft Pyramid Solitaire, jucătorii combină cărțile în perechi care totalizează 13. Obiectivul este de a elimina toate cărțile de pe tabla în formă de piramidă.

Dificultăți ale jocului:: Ofertă pentru fiecare nivel de îndemânare

Personalizează-ți experiența cu ajutorul temelor

Jucătorii își pot personaliza experiența Microsoft Solitaire Collection alegând dintr-o varietate de teme, inclusiv Classic, Aquarium, Fable, Western, Beach, Autumn și Jumbo. Temele pot fi schimbate din ecranul de start.

Beneficiile cognitive ale jocului Solitaire

Jocul de Solitaire și Mahjong a fost asociat cu diverse beneficii cognitive, cum ar fi îmbunătățirea concentrării, a memoriei și a capacității de rezolvare a problemelor. Aceste jocuri necesită gândire strategică, planificare și recunoaștere de tipare, ceea ce poate spori agilitatea mentală și flexibilitatea cognitivă.

Sfaturi și strategii pentru fiecare joc

  1. Klondike: Concentrează-te pe expunerea și jocul cărților din tablou, mai degrabă decât pe cele din depozit. Acest lucru va ajuta la descoperirea cărților ascunse și va crea mai multe oportunități de mutări atunci când jucați Klondike.

  2. Spider: ori de câte ori este posibil, puteți încerca să creați coloane goale de tableau, deoarece acestea pot fi folosite pentru a muta mai ușor cărțile între culori.

  3. FreeCell: planifică-ți mutările din timp și folosește strategic celulele libere pentru a evita blocarea cărților cheie.

  4. TriPeaks: încercați întotdeauna să eliminați mai întâi cărțile de pe vârfuri, deoarece acestea pot bloca accesul la alte cărți.

  5. Piramida: asigurați-vă că acordați prioritate eliminării cărților din piramidă care acoperă mai multe cărți pentru a vă maximiza opțiunile pentru mutările viitoare.

Aceste jocuri sunt cele mai jucate jocuri pe calculator pe care oamenii le cunosc. Nu mai așteptați, asigurați-vă că citiți recenzia noastră până la sfârșit și obțineți provocările zilnice.

Dezvoltator, producător și istorie

Microsoft Solitaire Collection este dezvoltat de Microsoft Casual Games, Smoking Gun Interactive, Next Level Games și Arkadium.

Este publicată de Xbox Game Studios și produsă de Paul Jensen, Derek Dutilly și Tristan Hall. Prima versiune a colecției a fost lansată la 26 octombrie 2012, ca înlocuitor pentru Windows 8 pentru jocurile de solitaire incluse anterior în pachet.

Explorați mai multe jocuri Microsoft

În plus față de jocurile solitaire, jucătorii se pot bucura de Microsoft Mahjong, Microsoft Sudoku și de versiunea clasică pentru Windows a jocului Minesweeper. Aceste jocuri vă oferă, de asemenea, beneficii cognitive, reguli simple și un joc direct.

Cerințe de sistem

Microsoft Solitaire Collection este compatibil cu toate browserele moderne, tipurile de dispozitive (desktop, tabletă, mobil) și sistemele de operare (Windows, macOS, Linux, Android, iOS și altele).

Joacă-te astăzi! Cărțile vă așteaptă aici, la Solitairejoaca.com

ÎNAPOI LA CUPRINS

Microsoft Solitaire Collection Întrebări frecvente

Top 5 întrebări și răspunsuri despre Microsoft Solitaire Collection - Cel mai jucat joc pe calculator!

Ce jocuri sunt incluse în Microsoft Solitaire Collection?

Colecția cuprinde cinci jocuri populare de solitaire: Klondike, FreeCell, Spider, Pyramid și TriPeaks.

Care sunt beneficiile cognitive ale jocului de Solitaire și Mahjong?

Jocul de Solitaire și Mahjong poate îmbunătăți concentrarea, memoria, abilitățile de rezolvare a problemelor, agilitatea mentală și flexibilitatea cognitivă.

Pot să personalizez aspectul Microsoft Solitaire Collection?

Da, vă puteți personaliza experiența alegând dintr-o varietate de teme, inclusiv Classic, Aquarium, Fable, Western, Beach, Autumn și Jumbo.

Care sunt cerințele de sistem pentru Microsoft Solitaire Collection?

Microsoft Solitaire Collection este compatibil cu toate browserele moderne, tipurile de dispozitive (desktop, tabletă, mobil) și sistemele de operare (Windows, macOS, Linux, Android, iOS și altele).

Există și alte jocuri Microsoft pe care le pot juca în afară de solitaire?

Da, vă puteți bucura, de asemenea, de Microsoft Mahjong, Microsoft Sudoku și de versiunea clasică pentru Windows a jocului Minesweeper.