IUNIE 2024

Istoria din spatele Spider Solitaire și cum a evoluat jocul

Explorează istoria jocului Spider Solitaire

Originea jocurilor de cărți Spider Solitaire

Scris de: Elizabeth Miller | Actualizat ultima dată: 19 Iunie 2023 | Verificat de: Robert Moore

EXPERT DE ÎNCREDERE EXPERT DE ÎNCREDERE
Stăpânirea lui Elizabeth asupra jocului Solitaire, dobândită prin trei decenii de joc și studiu riguros, a poziționat-o ca o expertă inovatoare și foarte respectată, având încrederea atât a pasionaților, cât și a celor novici. Despre Elizabeth Miller

Noi toți cei de la Solitairea.com suntem încântați să vă prezentăm istoria unuia dintre cele mai iubite jocuri ale noastre, Spider Solitaire. Vom explora în curând cum a apărut Spider Solitaire și cum a devenit una dintre cele mai populare variante de Solitaire din toate timpurile.

Una dintre primele cărți despre jocurile de răbdare sau Solitaire a fost publicată în secolul al XVIII-lea, iar Franța este considerată țara în care a luat naștere acest joc frumos. Unii oameni susțin că până și Napoleon era dependent de jocul Solitaire. Cu toate acestea, nu ni se pare greu de crezut astfel de afirmații, deoarece acest joc este foarte interesant.

Spider Solitaire este o versiune avansată de Solitaire care utilizează 2 pachete de cărți.

Jocul de cărți Spider Solitaire

Din fericire, știm mult mai multe despre istoria Solitaire Spider decât despre Solitaire de bază. Cu toate acestea, originile acestui joc pot fi urmărite până în 1917.

Jocul Spider Solitaire a fost unul dintre cele mai inovatoare și mai provocatoare jocuri Solitaire atunci când a fost lansat în cele din urmă. Jocul a devenit și mai complex de-a lungul anilor, pe măsură ce au fost introduse variante cu costume multiple.

Solitaire comerciale Solitaire joc istorie

Spider Solitaire nu era un joc nou atunci când Microsoft l-a inclus ca parte a pachetului Microsoft Plus din Windows 98. A devenit extrem de popular datorită Microsoft, ajungând la toți cei care foloseau Windows.

Pe atunci, nu existau multe jocuri avansate din punct de vedere grafic sau interesante, așa că oamenii erau mai predispuși să încerce ceva nou, cum ar fi Spider Solitaire. Chiar dacă era o provocare, versiunea pentru calculator a Spider Solitaire a devenit cel mai jucat joc de pe Windows în 2005.

Astfel, Microsoft Spider Solitaire a devenit nu doar un joc popular, ci și o parte din istoria Solitaire pentru totdeauna.

Spider Solitaire Versiunea Microsoft Windows

Ceea ce a făcut Microsoft pentru popularitatea acestui joc nu poate fi subestimat. Cine știe ce s-ar fi întâmplat dacă nu ar fi inclus jocurile Solitaire în Windows? Poate că, în acest moment, am fi scris despre un alt joc. Cu toate acestea, ne bucurăm că Microsoft a recunoscut că Solitaire era un joc distractiv care îți dădea minții un exercițiu bun.

Chiar și la Solitairea.com, Spider Solitaire este unul dintre cele mai populare jocuri Solitaire. Știm că sunteți tentați să jucați un joc acum, dar vă rugăm să continuați să citiți pentru mai multe fapte interesante despre acest joc.

Versiunea pentru calculator și Virtual Spider Solitaire

Oamenii au devenit acum și mai entuziasmați să joace Spider Solitaire, iar popularitatea jocului pare să fie la un nivel record.

Este greu să începi să joci această variantă, iar jucătorii noi ar putea dori să înceapă prin a juca ceva de genul Klondike green felt Solitaire. Cu toate acestea, odată ce ați stivuit toate cele opt costume pe grămezile de fundație, veți fi entuziasmați să jucați acest joc.

Istoria Spider Solitaire ne arată că acest joc a rezistat testului timpului și a depășit majoritatea variantelor de Solitaire.

Versiunea simplificată a Spider Solitaire

Ceamai ușoară versiune virtuală a Spider Solitaire este cea cu o singură culoare. În Windows, jucătorii puteau alege cu ușurință tipul de dificultate pe care îl doreau. Existau trei niveluri, care erau: începător (o singură suită), intermediar (două suite) și avansat (patru suite).

Au inclus chiar și opțiunea de a evidenția orice mutare posibilă făcând clic pe panoul de scor în Windows XP. Este posibil ca majoritatea jucătorilor să se fi bucurat în trecut de versiunea cu o singură suită, aceasta fiind încă o versiune populară a acestui joc.

Cel mai jucat joc pe calculatoare personale

După ce a fost recunoscut ca fiind cel mai jucat joc de pe Windows în 2005, Spider Solitaire și-a consolidat poziția de joc Solitaire solid.

Cei mai mulți jucători vechi își amintesc probabil că au jucat acest joc pe Windows în trecut. Deoarece toate jocurile Solitaire sunt jocuri cu un singur jucător, jucătorii care s-au plictisit s-ar putea să se fi bucurat de mai mult de câteva sesiuni pe Windows.

Diferitele implementări software oferă suficientă variație pentru a nu-i lăsa pe jucători să se plictisească. Motivul pentru care Spider Solitaire s-a descurcat mai bine decât mai multe alte variante este că oferă opțiuni cu diverse dificultăți. Odată ce un jucător a devenit bun la varianta cu o singură suită, a trecut rapid la varianta cu două suite și a continuat să joace.

Bateți cei opt piloți de fundație

Spider Solitaire este în continuare jocul care a fost atunci când a fost creat. Diferența constă în faptul că astăzi aveți la dispoziție câteva instrumente la îndemână care nu existau înainte. Aveți mai multe opțiuni atunci când jucați online, cum ar fi un cronometru, un buton de anulare și posibilitatea de a vă urmări scorul.

Călătoria acestui joc de la mese la lumea calculatoarelor a durat ceva timp, dar jocul nu a făcut decât să se îmbunătățească cu timpul. Suntem siguri că acest joc va continua să se descurce bine în viitor, deoarece oricine se poate bucura de el din confortul casei sale.

După ce s-a remarcat în mai multe versiuni de sisteme de operare, Spider Solitaire s-a mutat acum online. Acum poate ajunge la mai mulți jucători ca niciodată, iar mai mulți oameni se pot bucura acum de adăugarea completelor completate la fundație. De fapt, o suită completată va fi mutată automat în grămada de fundație în Spider Solitaire online.

Diferite implementări software

Vă veți găsi deblocând cărți cu fața în jos și încercând să umpleți grămezile de fundație, fie că jucați versiunea de bază sau o nouă variantă. De asemenea, puteți juca Multiplayer Spider Solitaire și puteți obține scorul maxim pentru a-i învinge pe ceilalți jucători.

Viitorul acestui joc poate oferi câteva posibilități interesante. Poate că, în curând, vom vedea Solitaire Spider în realitate virtuală. Virtual Reality Spider Solitaire ar putea fi o modalitate distractivă de a combina realismul din lumea reală cu confortul jocului online.

Acum știi despre trecutul acestui joc de cărți și poți folosi cărțile de joc pentru a modela viitorul. Noi, cei de la Solitairea.com, vă invităm să vă alăturați nouă și să ajutați la modelarea viitorului nu doar al Spider, ci și al altor variante de Solitaire.

Alăturați-vă astăzi la toată distracția! Jucați jocul și vedeți cât de bine punctați. Poate, poți atinge un scor mare și poți deveni parte din istoria Solitaire Spider.

ÎNAPOI LA CUPRINS

Istoria Spider Solitaire - Întrebări frecvente

Permiteți-ne să vă răspundem acum la câteva întrebări pe care le puteți avea despre istoria Spider Solitaire.

Unde apare pentru prima dată în literatură Spider Solitaire?

Jocul a apărut pentru prima dată într-o carte numită "The Illustrated Book of Patience Games" în anul 1917.

Care este semnificația cuvântului "Spider" în Spider Solitaire?

Cuvântul Spider (păianjen) este folosit pentru că acest joc are 8 grămezi de fundație, care sunt egale cu numărul de picioare pe care le are un păianjen.

Cum a contribuit era digitală la popularitatea jocului Spider Solitaire?

Versiunea Microsoft a acestui joc, inclusă în software-ul Windows în anii '90, i-a dat impulsul necesar pentru a deveni popular. Tranziția de la un joc software la un joc online a urmat rapid, iar acum, Spider Solitaire a devenit unul dintre cele mai populare jocuri Solitaire din toate timpurile.

De ce oamenii au considerat că a avea două pachete de cărți de joc este un lux atunci când Spider Solitaire a început să devină popular?

A fost o vreme când cărțile de joc erau considerate bunuri de lux, iar majoritatea oamenilor nu-și permiteau să cumpere două pachete de cărți. De aceea, a avea două pachete de cărți era considerat un lux.

Ce face ca Spider Solitaire să fie special în comparație cu alte variante de Solitaire?

Diferitele niveluri de dificultate și rata de câștig mai mică fac din această variantă una dintre cele mai interesante și dificile variante de Solitaire. Acest joc este atât de complex încât s-ar putea să descoperiți o nouă strategie după ce ați jucat ani de zile.

Cum poate arăta viitorul Spider Solitaire?

Următorul pas pentru acest joc pare a fi realitatea virtuală, dar ar putea fi orice altceva. Bănuiala ta este la fel de bună ca și a noastră, deoarece viitorul va veni cu mai multe posibilități fantastice, iar noi suntem foarte încântați de modul în care va evolua acest joc.